29 Nisan 2024 Pazartesi

Çekiliş Isparta dan katılan Gizem ÖZÇELİK’e çıktı

Çekiliş Isparta dan katılan Gizem ÖZÇELİK’e çıktı

Isparta

Sadece Isparta ve Burdur da yaşayanlara özel ARES TUR tarafından hafta sonu tatil çekilişi 30 Temmuz 2022 de canlı yayınla gerçekleşti. Çekiliş haberleri Boba32 olarak sitemizden de yayınlanmış olup;  Çekiliş Isparta dan katılan Gizem ÖZÇELİK’e çıktı.

Hediyesini ARES TUR Sahibi Korcan DEMİR den alan Gizem ÖZÇELİK ile yaptığımız röportajda; “Çekiliş olduğunu Bomba32'nin internet sayfasında gördüm. Normal internet ilanında görseydim katılmazdım. Bomba32'nin ciddiyetine ve doğru haber yaptığına inandığım için katıldım. Çekiliş günü Çekilişi canlı yayında izledim ve bana çıktığını görünce inanamadım.” Diyerek duygularını paylaştı.

Hediye için ARRES TUR a çok teşekkür eden Gizem ÖZÇELİK Eşi ve 2 çocuğu ile birlikte OTIUM ECO CLUB SİDE de Herşey dahil tatil yapacak.

Gizem ÖZÇELİK’ “ böyle kurumsal ve ciddi turizm firmalarının Isparta da faaliyet göstermesi bizler için büyük kazanç. Tatil ve Turların böyle güvenilir ve kurumsal şirketlerden alınması gerektiğini, tüketiciyi mağdur eden kaçak tur düzenleyen kişi ve kuruluşlardan uzak durulması gerektiğini dile getiren Gizem ÖZÇELİK tatile gideceği günü sabırsızlıkla beklediğini, çocuklarının da bu tatilden faydalanmalarını sağlayan ARES TUR a teşekkür etti.

ARES TUR sahibi Korcan DEMİR çekilişlerin ve özellikle Kültür Turlarında Kampanyalı fiyat uygulamalarının devam edeceğini; çekiliş ve kampanya duyuruların aresdemirtours Instegram sayfalarından yayınlanacağını belirterek Coral Seyahat’in Isparta Acentesi olarak “Tatiliniz emin ellerde” sloganı ile Isparta’ya ve Isparta halkına hizmet vermeye geldik diyerek sözlerini tamamladı

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Erol korkmaz

14 Ağustos 2022 Pazar 01:38

Zengin çekiliş yapıyor yine bir zengine hediye veriyor bunun neresi reklam

Ahmet Fevzi Altunbaş 4cs

12 Ağustos 2022 Cuma 19:39

Diyanete bir soralım caiz mi diye

artık güvenmiyorum hiç birşeye

12 Ağustos 2022 Cuma 17:03

kpps nin bile çalındıgı.iyas arabasının bile akp il başkanı osman zabuna fetocu iyaş müdürü bahattin şenol tarafından çıkarıldıgını görmüş bir 65 yaşındaki bir insan olarak hiç samimi gelmiyor dogrusu milli piyongo bile yandaşlara çıkarılmışken

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR